Veiligheid

Holland Packing is gecertificeerd volgens VCA*. Onze verpakkers beschikken over een VCA diploma, een heftruckcertificaat en beheersen het vak van A tot Z.

Scan Covery Trail 2017

De 7e editie van de ScanCoveryTrial 2017 start vrijdag 6 januari tot zondag 15 januari 2017.

 

Kris kras door Scandinavië

Holland Packing doet mee aan dit geweldige avontuur! Acht dagen lang rijdt het team van Holland Packing onder bare omstandigheden ruim 7.000 kilometer door sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. De ScanCoveryTrial is een autotoertocht waarbij het belang van het naleven van de verkeersregels essentieel is voor het wedstrijdelement. De route is net als voorafgaande jaren strikt geheim. Door middel van klassementsproeven en navigatieopdrachten proberen we onze bestemming te bereiken.

 

Ons reisdoel?

De adembenemende eilanden van de Lofoten in het noorden van Noorwegen.

 

Ons echte doel?

De Maag Lever Darm Stichting helpen door zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er is immers nog steeds veel geld nodig voor onderzoek naar MLD kanker.

 

Onze motivatie?

Binnen onze familie zijn we de afgelopen jaren geconfronteerd met de gevolgen van slokdarmkanker. Het verlies van dierbaren heeft ons gewezen op de noodzaak van verder onderzoek.

 

Wat kunt u doen?

Vanzelfsprekend door te doneren maar ook door onze actie onder de aandacht te brengen bij uw familie, vrienden en collega’s. Hier kun je je bijdrage doen.

 

Heeft u een eigen bedrijf?

Bij een mooie donatie brengen wij uw bedrijfslogo kosteloos aan op onze auto. Altijd leuk want de ScanCoveryTrial wordt begeleid en gefilmd door RTL7.

 

Doneer nu!