Waarom verpakken in Breda?

De afgelopen jaren zien we een tendens van verpakken op locatie van onze opdrachtgever naar verpakken op onze locatie in Breda.

 

Waarom zou u goederen onbeschermd vervoeren naar "de verpakker" om ze daar te verpakken c.q. beschermen tegen de risico's tijdens transport?

 

Het antwoord wordt meestal door onze opdrachtgever zelf ingevuld. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan ruimte en middelen om de verpakking ter plaatse veilig of efficiënt aan te brengen. Ook worden de verpakkingswerkzaamheden en/of de tijdelijke opslag als storend ervaren.

 

Vaak kunnen de te verpakken goederen veilig en goed over de weg worden vervoerd naar onze locatie in Breda. De kosten die hiermee gemoeid zijn vallen vaak weg tegen de kosten die wij nodig hebben voor het vervoer van en naar de verpakkers en kisten. Op onze locatie krijgen de goederen vervolgens de gewenste exportverpakking waarna ze desgewenst in opslag kunnen.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij ook het vervoer naar de haven in Rotterdam of Antwerpen voor u uit handen nemen.

 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden. Neem dan contact op met Jeroen Balvers.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.