Verpakt + zeevracht van een spoedklus

Onlangs hebben we in een zeer kort tijdsbestek een groot aantal skids en machinedelen verpakt voor een vaste afnemer van ons. Door de extreem korte tijd tussen de Final Acceptance Test en de afgifte in de haven van Antwerpen hebben we met een aantal teams gelijktijdig op drie locatie verpakt:


- Op de locatie van onze klant
- Op onze locatie te Breda
- Op een locatie van derden

 

Nadat de goederen corrosiewerend waren verpakt in een aluminium coated folie en zeewaardige kisten is het geheel gestuwd op een drietal flatrack container en een highcube container.


Vanwege de "overhoogte" zijn de flatracks met een binnenvaartschip via de haven van Oosterhout afgevoerd naar Antwerpen. Tenslotte hebben we ook de zeevracht verzorgd naar de haven van Busan in Korea. Al met al een leuke en uitdagende klus waarin we al onze vaardigheden hebben kunnen etaleren.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.