VCA* gecertificeerd!!

Met ingang van 2016 zijn wij VCA* gecertificeerd. Een unieke prestatie voor een industrieel verpakkingsbedrijf. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers en vormt de basis voor ons beleid op het gebied van Veiligheid, Gezondheid & Milieu.

Veel van onze verpakkingswerkzaamheden vinden plaats op de locatie van onze klanten. Vaak onder grote tijdsdruk. Het schip of het vliegtuig vertrekt immers ook zonder onze lading. Daarvan zijn we ons maar al te goed bewust. Daarom hanteren we bij Holland Packing het credo:

Service staat bovenaan, veiligheid centraal.

De afgelopen jaren hebben we veel tijd gestoken in het creëren van een beter veiligheidsbewustzijn. We hebben nu de uitdaging dit in stand te houden en zo mogelijk te verbeteren. Dat kunnen we niet alleen! Met enige regelmaat zullen onze leidinggevenden vooraf dan wel tijdens de verpakkingswerkzaamheden een werkplekinspectie houden. Zo proberen wij de juiste werkomstandigheden te borgen; voor onze medewerkers maar vanzelfsprekend ook voor uw medewerkers. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat u ons daarin ondersteund. Heeft u vragen of goede ideeën omtrent dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met onze KAM-coördinator Marc Belleter (marc@hollandpacking.nl)

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.