TEAM work

Together Everyone Achieves More

Enige tijd geleden is Holland Packing gevraagd mee te denken in het verbeteren van een transportverpakking voor de heftruckmasten van Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe (MCFE). De masten werden op een kleine pallet en per container vanuit China vervoerd naar het Europese centrale magazijn in Nederland. De pallet bood onvoldoende bescherming en stapeling in de container was niet mogelijk. Gevolg; veel containers met alleen belading op de vloer.

Op uitnodiging van Kuehne & Nagel heeft onze engineeringsafdeling een multifunctionele krat ontworpen waarna diverse testen hebben geleid tot een definitief ontwerp. De krat biedt ruimte aan de mast, de vorken en losse onderdelen. De kratten worden nu drie hoog gestapeld in de container waardoor een flinke besparing wordt gerealiseerd op transportkosten. Maar ook in het magazijn heeft de stapeling grote voordelen omdat deze leidt tot een kleinere footprint.

Omdat de kratten in China geproduceerd worden is Holland Packing tezamen met Kuehne & Nagel en MCFE afgereisd naar Dalian China. Aldaar zijn de medewerkers van Mitsubishi alsook de toeleverancier getraind in het produceren van de kratten en het verpakken van de heftruckmasten.

Holland Packing kan terugkijken op een leuke engineeringsopdracht en is weer een ervaring rijker!

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.