Succesvolle controle op PEFC hout

Om garantie te geven dat het hout voor uw kist of krat uit een duurzaam beheerd bos komt, is het belangrijk om het hout, dat PEFC-gecertificeerd is, vanaf het bos tot aan het eindproduct te volgen. Hiervoor is de zogenaamde PEFC handelsketen (Chain of Custody) opgezet. Boseigenaren, houtkapbedrijven, zagerijen, houthandelaren, producenten; ze vormen allen een gecertificeerde keten tot aan het eindproduct. Elke deelnemer moet jaarlijks aantonen dat het managementsysteem is ontwikkeld en geïmplementeerd in overeenstemming met de vereisten van PEFC.

Afgelopen maandag 3 april heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau SGS Nederland ons weer de jaarlijkse audit afgenomen. Tal van facetten zijn de revue gepasseerd zoals inkoop, productie, verkoop, leverancierslijsten, certificaten, sociale vereisten, logogebruik en trainingen. Ook dit jaar mogen we weer spreken van een geslaagde audit zonder tekortkomingen.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.