Schiphol verliest positie, maar Holland Packing blijft de ideale partner

Steeds meer luchtvracht verplaatst van Schiphol naar buitenlandse luchthavens, zoals Brussel, Antwerpen, Luik en Luxemburg. Dat komt doordat Schiphol aan het maximale aantal vliegbewegingen zit. Vanwege de geografische ligging blijft Holland Packing de ideale partner om goederen te verpakken en op te slaan.

Bedrijven verhuizen
Tot voorheen was Schiphol de op twee na grootste luchthaven van Europa. Op Frankfurt en Parijs na. Maar langzaamaan is Schiphol die positie aan het verliezen. Dat komt doordat de luchthaven afspraken heeft gemaakt met omwonenden over het maximale aantal vliegbewegingen. Hierdoor moeten luchtvrachtvervoerders vluchten schrappen, maar zij verhuizen dan liever naar luchthavens in België of Duitsland. Zo zijn ondertussen Singapore Airlines Cargo, AirBridgeCargo en Emirates SkyCargo verkast naar andere luchthavens.

Erkend Luchtvrachtagent
Holland Packing mag zich al een aantal jaar Erkend Luchtvrachtagent noemen. Dit betekent dat het bedrijf goederen in een beveiligde keten verpakt en vervolgens door een partner op een veilige manier laat vervoeren. Vanwege de geografische ligging van het bedrijf, is én blijft Holland Packing de ideale partner om goederen te verpakken en op te slaan. “Want vanuit hier kunnen de verpakte goederen direct naar luchthavens in België en Luxemburg”, aldus Ed Vermeulen, directeur bij Holland Packing.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.