ScanCoveryTrial 2017 - Kris kras door Scandinavië

De 7e editie van de ScanCoveryTrial 2017 start vrijdag 6 januari tot zondag 16 januari 2017. Holland Packing doet mee aan dit geweldige avontuur! 8 dagen lang rijdt het team van Holland Packing voor een goed doel onder bare omstandigheden ruim 7.000 kilometer door sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 47 graden Celcius.

 

Wat is de ScanCoveryTrial

De ScanCoveryTrial is een achtdaagse betoverende autotoertocht waarbij het belang van het naleven van de verkeersregels essentiëel is voor het wedstrijdelement. Het is absoluut geen race- of rallywedstrijd. Naast navigatie via coördinaten wordt er ook gebruik gemaakt van een Route Boek met unieke klassementsproeven. De route, door het adembenemende prachtige Scandinavische landschap, is net als voorafgaande jaren geheim. Net als in de 2015 en 2016 editie zijn ook in 2017 de mooiste eilanden ter wereld "De Lofoten" toegevoegd, als extra speciale bestemming.

 

Het team

Het Holland Packing team bestaat uit, Ed Vermeulen en Leo van de Ven. Zij zullen jullie regelmatig op de hoogte houden via de onderstaande facebook pagina. We wensen ze heel veel succes, maar vooral veel mooie ervaringen tijdens dit avontuur.  

 

Op de hoogte blijven

Like onze facebook pagina. De updates van ons team zullen we hier regelmatig posten. Hou de website ook in de gaten om op de hoogte te blijven! 

 

Nieuwsgierig? Bekijk dit introductiefilmpje!

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.