Rocket Sience

Eind 2014 hebben we de studentengroep DARE van de TU Delft ondersteund door kosteloos de exportverpakking te leveren voor het Stratos 2 project. DARE staat voor Delft Aerospace Rocket Engineering. Deze enthousiaste studenten houden zich bezig met de toekomst van raket engineering. En daarbij hoort ook steevast een aansprekend project.

 

Dit jaar werd de Stratos 2 gelanceerd op een basis nabij Huelva in Spanje. Een hele onderneming waarbij ook een degelijke exportverpakking nodig was.

 

Wilt u weten hoe de lanceringen zijn verlopen? Ga dan naar http://dare.tudelft.nl/.  

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.