Prijsvraag: win een Holland Packing T-shirt

Jij wilt toch ook zo’n stoer Holland Packing T-shirt winnen? Doe dan mee met onze prijsvraag.

Het is een drukke periode voor Holland Packing. De aanvragen stromen binnen, soms zelfs voor het verpakken van een vracht op diezelfde dag nog. Op zo’n moment moeten wij schakelen om de klant toch te kunnen helpen. Om dat te kunnen doen, stellen wij ons flexibel op. Daardoor is geen dag hetzelfde. De waan van de dag is voor ons de dagelijkse praktijk. Maar wij zien iedere dag de waan ook nog op een andere manier. Weet jij op welke manier? Laat het ons weten via marketing@hollandpacking.nl en wie weet win jij dat stoere Holland Packing T-shirt.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.