Prijsvraag: Hoeveel kubieke meter hout gebruiken wij per jaar?

Dat wij met name hout gebruiken voor onze verpakkingen, weten jullie wellicht al. Maar hoeveel kubieke meter hout is dit op jaarbasis? Wij vroegen het jullie.

Op deze prijsvraag is wederom massaal gereageerd. Zo blijkt maar weer dat een Holland Packing T-shirt een gewild object is.

Wij moesten onze rekenmachine voor de dag halen en kwamen op het enige goede antwoord: 5800 kubieke meter hout. Dat staat gelijk aan zo’n 130 vrachtwagens met hout.

Verrassend genoeg komt het antwoord van een branchegenoot het dichtstbij 5800 kubieke meter. Walter van verpakkingsbedrijf Meilink berekende ons verbruik en kwam op 5115 kubieke meter hout.

Gefeliciteerd! Je ontvangt binnenkort het Holland Packing T-shirt.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.