Nieuwe extra portaalkraan

Ons opslagdepot is per september voorzien van twee nieuwe portaalkranen. Elk voorzien van twee takels van 5 ton. Met onze nieuwe portaalkranen beschikken we dus over 20 ton hijscapaciteit waardoor wij ook zwaardere goederen in opslag kunnen nemen.

 

De portaalkranen zijn door de MIT Breda speciaal voor Holland Packing ontworpen en in een zeer korte tijd gefabriceerd. Wij willen de heren Frank Melcherts en Walter Mennen dan ook nog extra bedanken voor hun inspanning.

 

Wilt u ons depot met nieuwe portaalkranen komen bekijken? U bent van harte welkom!

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.