Nieuwe compressor

We staan er zelf niet altijd bij stil maar onze compressor vormt het hart van onze kistenfabriek. Het is zelfs zo'n belangrijke luchtbron dat we een tweede altijd stand-by hebben staan. Hoewel de hoofdcompressor nog goed functioneerde zijn we toch opzoek gegaan naar een beter alternatief. Een unit die met minder stroomverbruik ook zijn mannetje zou kunnen staan.

 

De nieuwe compressor draait reeds op volle toeren. Maar alleen wanneer deze erop wordt aangesproken en met een aanzienlijk minder stroomverbruik. Bij de nieuwe compressor is het nu ook mogelijk om de warme lucht naar keuze af te blazen richting de productieruimte of naar buiten. Zomers kunnen we de warme lucht naar buiten afvoeren. ’s Winters kunnen we de warmte binnen benutten.

 

Last but not least. Ook het geluidsniveau is flink gereduceerd en draagt daarmee bij aan een betere werkomgeving voor het Holland Packing team.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.