Nieuw logo op de kist

Over een aantal weken prijkt er een nieuw logo op de verpakkingen van Holland Packing. Het bedrijf voorziet alle kisten van STIP-keurmerk voor verantwoord hout.

Geen enkel ander keurmerk garandeert wat STIP garandeert: een STIP-bedrijf koopt uitsluitend hout in uit duurzaam/verantwoord beheerde bossen. Daarom heeft Holland Packing gekozen voor STIP, als enige verpakker in Nederland.

Holland Packing vindt het belangrijk dat de klant weet waar het hout van de verpakkingen vandaan komt. Daarom worden de kisten binnenkort voorzien van het STIP-logo.

De doelstelling van STIP is dat al het hout op de markt voor 100% afkomstig is uit duurzaam beheerd bos. Meer weten? Bekijk de website: www.stip.org.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.