Meer opslagruimte bij Holland Packing

In september hebben we ruim 3.200 m2 extra opslag- en verpakkingsruimte in gebruik genomen. Met de extra opslag- en verpakkingsruimte kunnen we nog beter inspelen op het aanbod van te verpakken en te stuwen goederen.

 

Heeft u de Final Acceptance Test (FAT) achter de rug? Moeten de goederen direct van uw productievloer? Laat de zeevracht nog enkele weken op zich wachten of moeten de goederen nog enkele weken of maanden in opslag? Geen probleem! In ons nieuwe depot kunnen we goederen tot 20 ton in ontvangst nemen, opslaan en desgewenst verpakken.

 

Het depot bevindt zich op nog geen 300 meter van ons hoofdkantoor aan de Nieuwe Bredase Baan in Breda. Wel zo makkelijk wanneer de goederen door u of door ons geïnspecteerd moeten worden.

 

Wilt u ons extra opslag- en verpakkingsruimte komen bekijken? U bent van harte welkom!

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.