Mag het licht uit

Holland Packing heeft zich ten doel gesteld om duurzaamheid centraal te zetten. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Drie jaar geleden hebben we een moderne verpakkingshal met 100 ton bovenloopkranen weggezet naast onze bestaande kistproductie. Wat toen direct opviel was het verschil in licht. Waar de nieuwe verpakkershal zich kan baden in daglicht moet de kistproductie zich behelpen met ouderwetse TL verlichting.

Afgelopen maand hebben we het gehele dak voorzien van nieuwe daklichtplaten. Met verbluffend resultaat. Ook de kistproductie baadt nu in daglicht en de TL verlichting kan overdag uit blijven. In voorbereiding op de donkere winterdagen wordt binnenkort ook alle TL verlichting bij Holland Packing vervangen voor energie zuinige LED verlichting.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.