Krimpfolie: een kwalitatieve, kostenbesparende methode

Onlangs verpakten wij een groot machinedeel in krimpfolie, maar wat is krimpfolie en wat zijn de voordelen van deze manier van verpakken?

Holland Packing maakt gebruik van een hoogwaardige, brandvrije en gecertificeerde krimpfolie. Zodra een product is ingepakt in de folie, beschermt het tot twaalf maanden tegen weersinvloeden, vervuiling en uv-straling.

Kostenbesparend
Vergeleken met een houten verpakking is krimpfolie een kostenbesparende methode. Zo verpakten we onlangs een machinedeel van 15 meter lang, 3,40 meter breed en 3,60 meter hoog. Het onderdeel woog 30 ton.

Zo’n groot product volledig inkisten, is niet altijd even praktisch en wordt dan relatief duur. Daarom is nu voor krimpfolie gekozen. Holland Packing beschikt over grote bovenloopkranen die tot 100 ton kunnen tillen. Hierdoor konden we de machine in eigen huis – onder ideale omstandigheden – op de juiste wijze verpakken in de krimpfolie.

Het machinedeel is op de boot gezet richting Lancaster, een stad in de staat Pennsylvania in de Verenigde Staten.

Is je interesse in krimpfolie gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op, via 076 - 5717788.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.