Ken jij ons Verpakkingshandboek al?

Holland Packing verricht zijn verpakkingswerkzaamheden naar internationale standaarden. Gewoonweg omdat er geen Nederlandse richtlijn is. Daarom heeft Holland Packing een eigen norm op papier gezet, genaamd ‘Het Verpakkingshandboek’.

Het verpakken van industriële producten en kapitaalgoederen is een creatief en specialistisch vak. Daarom heeft Duitsland de ‘Bundesverband Holzpackmittel-Paletten-Exportverpackungen’ (HPE-norm) en Frankrijk de ‘Syndicat de Emballage Industriel Logistique Associee’ (SEI-norm).

In Nederland kennen wij geen verpakkingsrichtlijn. Daarom heeft Holland Packing een eigen norm op papier gezet. Opgesteld aan de hand van de geldende internationale normen en de ervaring die het bedrijf in de jaren heeft opgedaan.

Het Verpakkingshandboek dient als hulpmiddel en richtlijn bij het ontwerpen en toepassen van industriële exportverpakkingen en de bijkomende verpakkings- en stuwwerkzaamheden.

Het Verpakkingshandboek is niet alleen geschreven voor de medewerkers van Holland Packing. Het is ook een zeer interessant naslagwerk voor iedereen die betrokken is bij verpakken, opslag, logistiek en export van industriële goederen wereldwijd.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.