Hooggeëerd bezoek bij Holland Packing

Sinterklaas en zijn pieten hebben deze maand een bezoek gebracht aan Holland Packing. Met name de kinderen van de medewerkers zijn goed in het zonnetje gezet.

Het was dolle pret op het kantoor van Holland Packing. Alle kinderen mochten op schoot bij Sinterklaas waarna ze een cadeautje kregen. De een kreeg Lego, de ander Playmobil en ook Barbie was populair. Verder werd er genoeg warme chocolademelk met slagroom en ranja gedronken en pepernoten en boterstaven gegeten. Het was een groot feest. Bekijk de foto’s hier: facebook.com/HollandPacking.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.