Holland Packing ontwerpt: een testcabine

Holland Packing gaat geen uitdaging uit de weg. Zo ook deze niet: een speciale testcabine voor schakelkasten in warme gebieden.

Wij kregen de vraag om een kist te ontwerpen die gebruikt kan worden als testcabine. Er moet namelijk getest worden of schakelkasten ook in gebieden kunnen staan waar het zo’n 45 graden is. Dus wij gingen aan de slag.

Warmteverlies voorkomen
We hebben een kist ontworpen waarvan de binnenkant is bekleed met piepschuim. Dit werkt isolerend en voorkomt warmteverlies. Daar tegenaan zijn multiplex platen gemonteerd. De kist is zo ontworpen dat ie op verschillende manieren opengemaakt kan worden om de schakelkasten erin te zetten. Als die er eenmaal in staan, kan er een kachel bij. En dan is het tijd om te testen.

Holland Packing is tevreden met het resultaat en bedankt deze klant voor het vertrouwen.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.