Holland Packing is EPV-lid en daar zijn wij trots op

Wist je dat Holland Packing een actief lid is van De Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV)? Dat is een branchevereniging van producenten, handelaren en reparateurs van houten verpakkingen. Samen hebben zij een aandeel van 80 procent van de totale productie van houten pallets, kisten en kratten en industriële en exportverpakkingen.

Door ons lidmaatschap blijven we actief op de hoogte van ontwikkelingen binnen de branche. Zoals ontwikkelingen in duurzaamheid (verantwoord bosbeheer), in circulaire economie (poolpallets), in de CBS-houtprijsindex en ontwikkelingen rondom de behandeling van hout volgens ISPM 15.

EPV heeft ook een PR-commissie, een technische commissie, een sociale commissie (CAO) én staan ze in contact met ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

De algemeen directeur van Holland Packing, Ed Vermeulen, is overigens actief lid van de PR-commissie.

Meer weten over de EPV? Klik dan hier: www.epv.nl.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.