Holland Packing - Droom, Missie, Visie, Kernwaarden

Wat maakt Holland Packing onderscheidend aan haar concurrenten? Welke normen en waarden hanteren wij bij het behandelen van uw aanvragen en opdrachten? Wij delen dit graag kort en bondig met u!

 

Onze droom

Een groene leefomgeving voor onze kinderen.

 

Hout is een van de weinige bouwmaterialen die in de natuur groeit. Het is mooi, sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Terwijl de boom groeit, helpt deze het milieu door het absorberen van kooldioxide en het produceren van zuurstof. Het door ons gebruikte hout komt uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor kunnen ook onze toekomstige generaties gebruik blijven maken van deze prachtige en natuurlijke bouwstof.

 

Onze missie

Zorg dragen voor uw product – Taking care of your product.

 

Onze visie

Creatieve ideeën en kostenbesparende maatwerk oplossingen.

 

Onze kernwaarden

  • We dragen zorg voor uw product.
  • We dragen zorg voor onze mensen en veiligheid op de werkplek.
  • We dragen zorg voor onze leefomgeving en het milieu.

 

Onze kernkwaliteit

We denken in oplossingen.

We pakken aan, we pakken in (no-nonsense)

Holland Packing Dromen Missie Visie

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.