Het Noorderlicht tegemoet

Op 6 januari begon dan eindelijk ons grote avontuur! Een achtdaagse “geheime” autotoertocht 7.000 km kris kras door Scandinavië.

Pas op de start in het Gelderse Beek ontvangen wij onze eerste coördinaten. Bij ieder coördinaat dat we passeren ontvangen we per SMS telkens een nieuw coördinaat. Op deze wijze rijden we etappes van een paar honderd kilometer zonder de werkelijk eindbestemming van die dag te kennen. Zonder ook te weten hoe laat we die dag zullen eindigen. Overnachten we in een hotel of rijden we de hele nacht door? En waarheen?

Via Duitsland en Polen naar de Baltische landen Litouwen, Letland, Estland? Met een overtocht naar Finland? Of varen we vanuit Duitsland over naar Denemarken. Of nemen we vanuit het noorden van Denemarken een ferry naar Noorwegen? Zelfs voorbij Hamburg (D) hebben we nog steeds geen idee. Tot dat we coördinaten doorkrijgen van Puttgarden (D). Hier gaat een ferry naar het Deense Rødby. Vandaar uit voert de reis ons over de bruggen naar het Zweedse Malmö verder noordwaarts richting Gotenborg. Het is inmiddels diep in de nacht en de eerste sneeuwstorm teistert ons gemoed. De omstandigheden en onze oogleden worden zwaarder. Bij het ochtendgloren passeren we onder een strak blauwe hemel de prachtige meren bij Mora en voelen we ons eindelijk weer in ons nopjes. Hier doen we het voor; een prachtig wit landschap met adembenemend mooie meren gevangen in de ijzige kou. Uiteindelijk rijden we de eerste 24 uur non-stop naar het prachtige ZweedseÖstersund. Benieuwd naar onze verder avonturen? Geniet dan van onze foto impressie en klik op deze link

Of ga naar uitzending gemist RTL7

Met vriendelijke groet,


Leo van de Ven en Ed Vermeulen

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.