Herbruikbare kist: ideaal voor veelvuldig gebruik

Wist je dat Holland Packing ook herbruikbare kisten ontwerpt? Dat is ideaal voor een kist die frequent gebruikt wordt. Onlangs ontwierpen wij een herbruikbare kist die speciaal bedoeld is om vliegtuigonderdelen te vervoeren.

Een nieuwe klant van Holland Packing zocht een verpakking waarin vliegtuigonderdelen veilig getransporteerd kunnen worden. Want als een onderdeel kapot is, moet het vervoerd worden naar de reparateur. “Samen met de klant zijn we tot een oplossing gekomen: een herbruikbare kist”, vertelt Ed Vermeulen, algemeen directeur van Holland Packing.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
De kist is gemaakt van betonplex platen. Het is dubbelwandig uitgevoerd om een betere weerstand te kunnen bieden tegen beschadiging die kan ontstaan door handling. Daarnaast zijn alle randen en naden geseald en gekit, zodat de kist buiten in alle weersomstandigheden kan staan. Door het gebruik van hoogwaardig hang- en sluitwerk is de kist eenvoudig te openen en sluiten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een herbruikbare kist? Neem vrijblijvend contact met ons op, via 076 - 5717788.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.