Goederen opslaan bij Holland Packing? Dat kan!

Geen plek om goederen op te slaan? Of wil je de productievloer weer vrij hebben voor een nieuw project? Dan is Holland Packing de juiste plek om jouw goederen op te slaan. Wij beschikken over 10.000 vierkante meter opslagterrein, omheind en bewaakt.

Klanten zijn van ons gewend dat wij naar hen toekomen. Om vervolgens bij de klant op locatie te verpakken. Dat is in eerste instantie de meest logische keuze, want het is onverantwoord om bepaalde producten onbeschermd te vervoeren.

Daarentegen zijn er ook veel producten die wél – mits het op een veilige manier gebeurd – vervoerd kunnen worden voordat ze verpakt zijn. Dan kan het een goede keuze zijn om het bij Holland Packing te laten verpakken. Wij beschikken over de ruimte en de middelen.

In afwachting van het transport kunnen de goederen bij ons opgeslagen worden. Wij beschikken over 10.000 vierkante meter beveiligd opslagterrein, gelegen aan doorgaande (water)wegen in Breda én in de buurt van de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ook diverse luchthavens liggen op rijafstand.

Dus wil je de belasting niet van opgeslagen goederen óf heb je er de plek niet voor? Dan is Holland Packing de ideale partner voor jou.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.