Erkend Luchtvracht Agent

In navolging van het verificatiebezoek en daaraan verbonden inspectie door de Koninklijke Marechaussee te Schiphol op 21 oktober 2014, hebben wij het genoegen, dat Holland Packing B.V. per 23 oktober 2014, officieel staat vermeldt als Erkend Luchtvrachtagent (RA) in de 'Union Database on Supply Chain Security of Mobility and Transport' onder registratienummer NL/RA/00527-00/1019.

  

  

Wat betekent dit voor u als klant?

Met de behaalde ELA-status zijn we in staat luchtvrachtzendingen veilig te verklaren voor luchtvrachtzendingen met passagiers- en/of vrachtvliegtuig. Alleen geregistreerde bedrijven in de EU Cargo Database leveren veilige luchtvrachtzendingen aan. Vertragingen ten gevolge van extra screeningswerkzaamheden door honden en/of X-ray wordt hiermee tot een minimum beperkt.

 

Bent u een Bekende Afzender of heeft u een AEO-status? Dan kunnen wij de verpakkingswerkzaamheden voor u verrichten zonder de veiligheidsketen naar de luchthaven te onderbreken.

 

Onze verpakkers volgen jaarlijks een "Security Awareness" training om als "medewerker luchtvracht" aan de slag te mogen. Dat kan bij u in het bedrijf maar ook op het terrein van Holland Packing. Onze controleurs luchtvracht zien toe op een ordentelijke werkwijze.

 

Wenst u meer informatie? Wij komen graag langs om de mogelijkheden verder te bespreken.  

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.