Een betere toekomst

Onze autotoertocht door Scandinavië heeft in het teken gestaan voor mensen met maag-, darm- en leverproblemen. Dankzij familie, vrienden, kennissen en sponsoren hebben we een bedrag verzameld van maar liefst € 7.000,00 (wordt nog aangevuld) Een bedrag waar de Maag Lever Darm Stichting zeer mee geholpen is.

Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Wilt u ook doneren? Dan kan nog steeds op onze actiepagina.

 

Ga naar onze actiepagina

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.