Een bakje koffie graag

Voor een producent van espressomachines hebben we een hoogwaardige verpakking ontwikkeld. Door de slimme pallet constructie kan de espressomachine al tijdens productie worden opgebouwd op de kistbodem. Het intern transport is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden. Nadat de machine is opgebouwd wordt de kistbodem middels een schuifplaat volledig afgesloten. Vervolgens wordt de espressomachine in schuimvormdelen schokdempend verpakt tezamen met alle losse onderdelen.

De uiteindelijke kist ziet er strak uit en is voorzien van het logo en beeldmerk van de producent waardoor deze volledig beantwoord aan de looks & feeling. De kist is zeer gebruiksvriendelijk en door de eindgebruiker eenvoudig te openen. Al met al een verpakking die van begin tot eindpunt voldoet aan de wensen en verwachtingen van de diverse gebruikers.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.