Designed by Holland Packing

Momenteel zijn we druk bezig met een omvangrijk engineeringsproject. Het betreft het omschrijven en tekenen van alle verpakkingen van een grote en zeer complexe productielijn in de automotive. Omdat deze productielijn zich nog in de engineering en testfase bevindt is uiterste discretie vereist.

 

Doordat in een zeer vroeg stadium wordt nagedacht over de verpakking kan een compleet verpakkingshandboek worden samengesteld. De richtlijnen omschrijven niet alleen de huidig gekozen verpakking maar ook mogelijke verbetertrajecten waarbij product, verpakking en transportwijze nog beter op elkaar worden afgestemd.

 

Wilt u eens met ons brainstormen over uw verpakkingswensen en eisen? Bel gerust met Ed Vermeulen of Jeroen Balvers.

Designed by Holland Packing

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.