Demontage van machinelijnen

Wist u dat het dienstenpakket van Holland Packing gaat verder dan alleen het leveren van kisten of het verpakken van industriële goederen? We zijn echter ook al jaren sterk in het verzorgen van tal van logistieke diensten. Denk hierbij aan het verzorgen van hijs- en hefmiddelen en het verzorgen van transport naar bijvoorbeeld lucht- of zeehaven.

 

Vooral bij onze vaste klanten worden wij ook steeds vaker ingezet om de demontage van een machinelijn volledig van hen over te nemen. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan de flexibele organisatie van de opdrachtgever. En omdat wij al jaren werken met een vast maar gestaag groeiend team blijft kennis en ervaring behouden.

 

Wilt u dat wij ook meer werkzaamheden uit uw handen nemen? Of heeft u een andere uitdaging voor ons waarbij wij u kunnen ontzorgen? Bel dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.