De mensen achter Holland Packing: Patrick Verwijmeren

Als hij er niet is, raken een aantal collega’s al in paniek. Logistiekmedewerker Patrick Verwijmeren (32) is een vaste factor voor Holland Packing, omdat hij – naar eigen zeggen – er altijd is.

Voor de komst van Patrick, werd het logistieke werk door iedereen een beetje gedaan. Daardoor voelde niemand zich er écht verantwoordelijk voor. Daar wilde Holland Packing verandering in brengen en ging op zoek naar een logistiekmedewerker. Via een uitzendbureau kwam Patrick drie jaar geleden in beeld. Die had op dat moment geen uitzicht op een vast contract bij zijn huidige werkgever. “Ik heb altijd in grote magazijnen gewerkt, maar nog nooit met hout. Toch kreeg ik hier al vrij snel een vast contract.”

Op tijd op bestemming
Het fijnste van het werken bij Holland Packing, vindt Patrick de omgeving. “Voorheen werkte ik in grote, donkere magazijnen met kunstlicht. Nu ben ik heel de dag buiten, dat vind ik heerlijk. Gelukkig heb ik goede kleding gekregen, zodat ik dit in alle weersomstandigheden kan doen.”

Zo rijdt hij bijna heel de dag op verschillen heftrucks. Daarmee voorziet de Bredanaar de zagers en kistenmakers van het juiste materiaal, ontvangt hij vrachten en zorgt hij dat het netjes in het magazijn komt te staan. Daarnaast zorgt hij ook dat de juiste kisten klaar staan voor vertrek. “Geen enkele kist is hetzelfde. Daar moet ik rekening mee houden als ik de vrachtwagen inricht. In mijn hoofd richt ik het al in voordat de chauffeur er is. Zo kan ik nog op tijd een extra auto laten bestellen. Dan hoeft de klant niet te wachten en is alles op tijd op bestemming.”

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.