De mensen achter Holland Packing: Marc Daane

Marc Daane (42) uit Breda heeft een doel voor ogen: Holland Packing nog meer één team maken. Zelf is hij teamleider van de kistenfabriek en omschrijft hij zijn team als ‘een goede club die altijd op elkaar kan rekenen’.

Naast het team van kistenmakers is er ook nog een team verpakkers en de medewerkers op kantoor. Hoewel dit losstaande teams zijn, streeft Marc naar één perfect team in het bedrijf. “De kistenmakers zijn het voorprogramma van de verpakkers en het kantoor ondersteunt beide ploegen. Samen doen, maakt samen sterk. Mijn motto is: niet naar een ander wijzen of klagen, maar gewoon zelf direct oplossen.” De teamleider maakt zich hard voor goede kwaliteit en netheid. Hij wil dan ook dat iedere kist ‘perfect’ de deur uitgaat.

Het hart op de goede plaats
Collega’s omschrijven Marc als loyaal en iemand die het hart op de goede plaats heeft zitten. Hij is enthousiast en is er naar eigen zeggen altijd, zowel fysiek als mentaal. “Ik motiveer de jongens in de kistenfabriek, maar ik ben er tegelijkertijd voor ze.”

Marc is betrokken en zorgt voor een vrolijke noot op de werkvloer. Hij is ook blij met Holland Packing als werkgever. Volgens hem is het een bedrijf dat goed voor de medewerker zorgt. “Als er iets is, is er altijd een luisterend oor. En wanneer je ideeën oppert, wordt dat gewaardeerd.”

‘Gelukkig gaf Holland Packing mij een kans’
Zeven jaar geleden is Marc in dienst getreden. Hij was daarvoor werkzaam bij een bedrijf dat gevels renoveerde. Toen de crisis ontstond, kon de Bredanaar niet blijven. Hij heeft zich suf gesolliciteerd, maar kwam in die tijd nergens aan de bak. “Ik ben een aanpakker, iemand die graag hard werkt. Thuiszitten was dan ook niets voor mij. Gelukkig gaf Holland Packing mij een kans en die heb ik met beide handen aangegrepen.”

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.