De mensen achter Holland Packing: Jeroen Balvers

Door de crisis kwam Jeroen Balvers op detacheringsbasis bij Holland Packing terecht. Met de bedoeling dat hij daarna weer terug zou gaan naar zijn huidige werkgever. Maar de positieve ervaring van zowel Holland Packing als Jeroen heeft ervoor gezorgd dat hij nu al zes jaar in dienst is bij het bedrijf.

Jeroen begon in de kistenfabriek. Daar ontwierp en verpakte hij de meest uiteenlopende producten. “Pas toen zag ik in hoe gaaf dit werk is.” Na een jaar in de kistenfabriek te hebben gewerkt, liet het bedrijf weten meer in Jeroen te zien. Dus kwam hij op kantoor te zitten. “Het was de bedoeling dat ik mensen ging ondersteunen door het doen van de planning en het regelen van transport. Maar uiteindelijk bleek dat ik meer affiniteit heb met verkoop. Dus het verwerken van orders en het bepalen van prijzen.”

Zware tijd
Na twee jaar op kantoor te hebben gewerkt, vond Jeroen het tijd worden voor een opleiding. Officieel heeft hij geen diploma’s, maar heeft hij zich telkens omhoog gewerkt door hard zijn best te doen. “Ik heb aangegeven dat ik graag een opleiding wilde doen, mezelf verder wilde ontwikkelen. Daar stond Holland Packing voor open en ik mocht zelf een studie uitzoeken. Het werd de opleiding Sales- en Accountmanagement.” Het was een zware tijd, want naast zijn werk moest hij in de avonden studeren en op zaterdag naar school. “Het was pittig, maar perfect. Ik heb de opleiding gehaald.”

Dankbaar
De kennis die hij tijdens zijn studie heeft opgedaan, past Jeroen nu toe in de praktijk. Sinds kort mag hij zichzelf verkoopmedewerker binnen- en buitendienst noemen. “Ik wil mezelf continu blijven ontwikkelen en steeds meer naar buiten gaan om klanten te bezoeken. Dat is de volgende stap.” Dat heeft onlangs al geleid tot het binnenslepen van twee grote opdrachten. “Ik heb alles gedaan: van het inmeten tot projectmanagement. Ik denk dat we hieraan een mooie klant hebben overgehouden.”

Jeroen is Holland Packing dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen. “Ze hebben meegedacht over mijn ontwikkeling. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk gebied.”


Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.