Aflevering 3: Van boom naar verpakking

In de voorgaande twee nieuwsbrieven heeft u kunnen zien dat het hout waarmee Holland Packing werkt, uit duurzaam beheerde bossen komt én vrij is van ongedierte. Dat gebeurt allemaal in Scandinavië. Vanuit daar wordt het hout per boot of per vrachtwagen naar Nederland gebracht. Eenmaal aangekomen bij Holland Packing, wordt het hout gecontroleerd en vervolgens verwerkt als verpakking. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk dan het derde en laatste deel van het filmpje over de herkomst van het hout van Holland Packing. Veel kijkplezier!

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.