Aflevering 2: Hoe krijgt het hout zijn ISPM15 behandeling?

In de nieuwsbrief van april heeft u in het filmpje kunnen zien dat Holland Packing alleen hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Dat betekent dat onder andere het bos in stand blijft door de oogst en bijgroei met elkaar in balans te houden. Maar daarnaast neemt Holland Packing ook maatregelen om de verspreiding van levend ongedierte te voorkomen. Bijvoorbeeld de verspreiding van parasieten die in het hout zitten.

Benieuwd hoe dat wordt gedaan? Daarvoor moeten we naar de zagerij. En die is te zien in het tweede deel van ons filmpje over de herkomst van het hout van Holland Packing. Het derde en laatste deel is te zien in de volgende nieuwsbrief in juni.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.