Aflevering 1: Waar komt ons duurzaam hout vandaan?

Holland Packing hecht veel waarde aan de natuur en het behoud ervan. Daarom komt ons hout voor de verpakkingen uit duurzaam beheerde bossen. Dat betekent dat onder andere het bos in stand blijft door de oogst en bijgroei met elkaar in balans te houden. Want dat is goed voor het klimaat.

Benieuwd wat er nog meer komt kijken bij duurzaam bosbeheer? Bekijk dan het eerste deel van ons filmpje over de herkomst van het hout van Holland Packing.

Actualiteiten

Beste vriend tegen schokken: de schokrecorder

5.11.2018 - Holland Packing maakt steeds vaker gebruik van schokrecorders. Dat zijn geavanceerde schokindicatoren waarmee het bedrijf precies kan zien waar en wanneer een product een schok of stoot krijgt.

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

5.11.2018 - Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Dit is wél rocket science

5.11.2018 - Holland Packing draagt geregeld zijn steentje bij aan bijzondere projecten. Zo maakt het kosteloos de kist voor de raketten die studenten van de Technische Universiteit Delft bouwen.