• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Holland Packing snoept gezond met Werkfruit

Gepubliceerd op 5 november 2018

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarom biedt de directie van Holland Packing haar werknemers al anderhalf jaar lang iedere week een kist van Werkfruit aan.

Werkfruit is een organisatie die bedrijven voorziet van fruitboxen, met puur en alleen fruit van lokale telers. Thijs van der Made, technisch directeur van Holland Packing, kwam anderhalf jaar geleden iemand tegen van dat bedrijf en was meteen geïnteresseerd in het concept. "We willen onze medewerkers bewust laten eten, op deze manier dragen wij als werkgever bij aan dat doel.”

Iedere week levert Werkfruit een kist vol seizoensgebonden fruit af bij Holland Packing. Dat kunnen bananen, appels, peren, maar ook kakifruit zijn. "De bananen zijn altijd als eerste weg", constateert Van der Made glimlachend. "Het is sowieso met enorm veel enthousiasme ontvangen door onze werknemers. Aan het einde van de week is de kist helemaal leeg."

Iemand die op de gezonde route is, zal daar sneller op blijven in plaats van weer terug te grijpen naar een slechte snack, is de gedachte van Van der Made. "Voor het avondeten zullen zij dus ook eerder groente kiezen. Je maakt ze bewust van wat gezond is. Ze pakken nu een stuk fruit als ze trek hebben, in plaats van snoep of een broodje kroket."

Uiteindelijk krijgt Holland Packing de investering terug. "Want het ziekteverzuim daalt.”

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug