• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Gegarandeerd duurzaam dankzij het STIP-keurmerk

Gepubliceerd op 5 november 2018

Holland Packing heeft niet alleen een missie en een visie, maar ook een droom: een groene leefomgeving voor de kinderen. Daar hoort een duurzame werkwijze bij, die wordt gegarandeerd dankzij het STIP-keurmerk.

Holland Packing is sinds 21 december 2017 STIP-gecertificeerd. Daarmee is het de eerste verpakker waarvan zeker is dat het louter en alleen hout gebruikt uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen.

Voorheen bestonden er geen keurmerken die een dergelijke garantie gaven. Ook de FSC en PEFC-keurmerken eisen niet van de bedrijven dat zij alleen duurzaam verkregen hout gebruiken. STIP doet dat wel en Holland Packing kan zich helemaal vinden in het doel van dat keurmerk. Het bedrijf werd eind vorig jaar niet voor niets een van de eerste ondernemingen die het STIP-keurmerk bemachtigde na een uitgebreide audit, die regelmatig wordt herhaald.

STIP draagt bij aan het verwezenlijken van de droom van Holland Packing: een groene leefomgeving voor de kinderen. Door op een verantwoorde manier gebruik te maken van hout, kunnen ook toekomstige generaties blijven werken met dit prachtige en natuurlijke bouwmateriaal.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug