• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Herbruikbare kist: ideaal voor veelvuldig gebruik

Gepubliceerd op 24 mei 2018

Wist je dat Holland Packing ook herbruikbare kisten ontwerpt? Dat is ideaal voor een kist die frequent gebruikt wordt. Onlangs ontwierpen wij een herbruikbare kist die speciaal bedoeld is om vliegtuigonderdelen te vervoeren.

Een nieuwe klant van Holland Packing zocht een verpakking waarin vliegtuigonderdelen veilig getransporteerd kunnen worden. Want als een onderdeel kapot is, moet het vervoerd worden naar de reparateur. “Samen met de klant zijn we tot een oplossing gekomen: een herbruikbare kist”, vertelt Ed Vermeulen, algemeen directeur van Holland Packing.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
De kist is gemaakt van betonplex platen. Het is dubbelwandig uitgevoerd om een betere weerstand te kunnen bieden tegen beschadiging die kan ontstaan door handling. Daarnaast zijn alle randen en naden geseald en gekit, zodat de kist buiten in alle weersomstandigheden kan staan. Door het gebruik van hoogwaardig hang- en sluitwerk is de kist eenvoudig te openen en sluiten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een herbruikbare kist? Neem vrijblijvend contact met ons op, via 076 - 5717788.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug