• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Holland Packing ontwerpt 15 meter lange kist

Gepubliceerd op 26 maart 2018

Een bijzondere klus stond Holland Packing deze maand te wachten. Voor een vaste klant werd een kist ontworpen met daarin een skid.

Een skid is een installatie op een frame. Zo kan een complete installatie sneller worden geïnstalleerd in een bestaande fabriek dan telkens losse componenten te monteren. Daardoor hoeft het productieproces ook minder lang onderbroken te worden. Ideaal voor bedrijven in de industrie en een leuke uitdaging voor Holland Packing om te verpakken. Het plateau was namelijk 15 meter lang, 4 meter breed, 4 meter hoog en woog zo’n 72 ton.

Exceptioneel transport
Door de afmetingen en het gewicht was het een uitdagende klus om de kist met daarin de skid corrosie- en vochtwerend te verpakken en te vervoeren. Vanwege de hoogte van de kist, moest er gebruik worden gemaakt van een speciale lage trailer. Daarmee moest ook extra langzaam worden gereden. Uiteindelijk is de kist veilig aangekomen in de haven van Antwerpen en op de boot gezet richting het Verre Oosten. “Het was een complex project, maar we hebben samen met de klant, de vervoerder en de haven de krachten gebundeld. Het was een goede samenwerking”, vertelt Thijs van der Made, technisch directeur van Holland Packing.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug