• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

De mensen achter Holland Packing: Marc Belleter

Gepubliceerd op 26 maart 2018

Hij was een dj, bedrijfsleider in de horeca, adviseur en intercedent. Marc Belleter (44) heeft vele banen gehad voordat hij bij Holland Packing kwam. Naar eigen zeggen zitten de leuke elementen van die banen nu verenigd in zijn huidige baan als operationeel manager.

We hebben al eens kennisgemaakt met Marc als KAM-coördinator (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu). Binnen Holland Packing is hij verantwoordelijk voor de naleving daarvan, maar de werkzaamheden van een operationeel manager zijn nog veel breder. Marc is verantwoordelijk voor alles wat komt kijken bij de kistenfabriek en verpakkershal.

‘Ik geef graag advies’
Hij houdt graag het overzicht. Op zijn eigen afdelingen, maar ook in de rest van het bedrijf. “Ik werk heel structureel en probeer alles overzichtelijk te houden en te maken. Dat heb ik meegenomen van mijn vorige banen. Ik hoor ook altijd alle gespreken om me heen. Dat komt door mijn werk in de horeca.”

Marc begint in zijn jongere jaren met mts bouwkunde, maar dat blijkt niets voor hem. Het leger trekt hem ook niet langer dan de dienstplicht. Uiteindelijk kiest hij voor de horeca en werkt hij als bedrijfsleider in diverse cafés. Na een paar jaar rolt hij via kennissen in de uitzendbranche als intercedent in de automotive. Daar leert hij veel over Personeel en Organisatie (P&O). “Ik was intercedent inhouse dus zat bij de klant. Daardoor leerde ik het bedrijf steeds beter kennen en wilde ik advies geven, maar ik bleef de leverancier van personeel. Dat frustreerde mij.”

Marc brengt structuur op de werkvloer
Daarom gaat hij bij een adviesbureau werken waar hij bedrijven controleert op de naleving van onder andere de ISO-, VCA- en HACCP-normen. “Je leert bedrijven door te lichten en bent continu op zoek naar wat beter kan.” Als hij kennismaakt met Holland Packing en hoort dat er veel aandacht is voor certificeringen en risicoanalyse, weet hij dat dit het bedrijf is waar hij wil werken. Nu, vijf jaar later, is zijn doel nog steeds het verbeteren van processen en mensen. “Ik ben niet iemand die zijn mening inhoudt. Dat wordt gewaardeerd door de directie. Van de medewerkers hoor ik dat er meer structuur is gekomen op de werkvloer.”

Dj
Als we na het interview terug naar kantoor lopen, vertelt Marc dat hij óók nog heeft gewerkt als werkvoorbereider. En hobbymatig als dj. Hij draaide op regionale feesten, in cafés en tijdens de après-ski in Italië. Kortom, werkervaring heeft Marc genoeg. “Het heeft even geduurd, maar nu zit ik op mijn plek. Alle leuke elementen van de banen die ik heb gehad, zijn verenigd in deze baan.” Zelfs zijn liefde voor muziek kan hij bij Holland Packing kwijt, want met zijn persoonlijke afspeellijsten vermaakt hij regelmatig het gehele kantoor.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug