• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Goederen opslaan bij Holland Packing? Dat kan!

Gepubliceerd op 29 januari 2018

Geen plek om goederen op te slaan? Of wil je de productievloer weer vrij hebben voor een nieuw project? Dan is Holland Packing de juiste plek om jouw goederen op te slaan. Wij beschikken over 10.000 vierkante meter opslagterrein, omheind en bewaakt.

Klanten zijn van ons gewend dat wij naar hen toekomen. Om vervolgens bij de klant op locatie te verpakken. Dat is in eerste instantie de meest logische keuze, want het is onverantwoord om bepaalde producten onbeschermd te vervoeren.

Daarentegen zijn er ook veel producten die wél – mits het op een veilige manier gebeurd – vervoerd kunnen worden voordat ze verpakt zijn. Dan kan het een goede keuze zijn om het bij Holland Packing te laten verpakken. Wij beschikken over de ruimte en de middelen.

In afwachting van het transport kunnen de goederen bij ons opgeslagen worden. Wij beschikken over 10.000 vierkante meter beveiligd opslagterrein, gelegen aan doorgaande (water)wegen in Breda én in de buurt van de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ook diverse luchthavens liggen op rijafstand.

Dus wil je de belasting niet van opgeslagen goederen óf heb je er de plek niet voor? Dan is Holland Packing de ideale partner voor jou.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug