• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

De mensen achter Holland Packing: Bert Celie

Gepubliceerd op 19 december 2017

Bert Celie (59) fietste jarenlang iedere dag langs Holland Packing. Hij dacht: als ze daar ooit personeel vragen, dan ga ik er solliciteren. En toen kwam er een advertentie. Ondertussen werkt Bert al vijftien jaar bij Holland Packing als senior verpakker en loodsbaas.

Hij heeft al veel verschillende beroepen gehad. Zo is Bert ooit begonnen als schilder, werd hij daarna verkoper, vervolgens reparateur van brandblussers en daarna vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf. Bij dat laatste bedrijf kon hij na een tijdje aan de slag in de loods.

‘Het voelde meteen goed’
Als Bert naar de loods fietste, kwam hij iedere dag langs Holland Packing gereden. “Het leek mij een mooi bedrijf om te werken. Ook heb ik altijd al iets met hout gehad. Ik dacht dan ook: als ze daar ooit personeel vragen, dan ga ik er solliciteren. En toen kwam de advertentie op het juiste moment.”

Bert is vijftien jaar geleden gestart als kistenmaker en verpakker. “En dat voelde meteen goed.” Ondertussen is hij doorgegroeid naar de functie senior verpakker. Daarnaast is hij loodsbaas. Dat betekent dat Bert zorgt dat de verpakkingshal op orde is. “Verder zorg ik ervoor dat alle materialen op voorraad zijn, zodat collega’s niet zonder komen te zitten.”

Samenwerken met je zoon
Met regelmaat vragen collega’s Bert om raad. “Ik zie mezelf als de vader van de ploeg. Ik praat graag met de jongens. Als ze hun verhaal kwijt willen, doen ze dat bij mij. Verder leer ik ze het vak en vertel ik hoe ze met klanten om moeten gaan. Dat vind ik leuk.” Hij ziet zichzelf niet alleen als vader, maar is dat ook. Bert werkt namelijk iedere dag samen met zijn zoon Jordan die ook verpakker bij Holland Packing is.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug