• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Werken bij Holland Packing, durf jij het aan?

Gepubliceerd op 25 november 2017

De vraag naar hout wordt steeds groter. Dat is een gunstige ontwikkeling, maar dat kunnen we niet alleen aan. Daarom zijn wij ons team aan het uitbreiden en op zoek naar allround kistenmakers en verpakkers.

Bij Holland Packing is de waan van de dag de dagelijkse praktijk. De planning verandert continu door nieuwe aanvragen of projecten die door diverse redenen worden uitgesteld. Het is van belang dat wij onszelf flexibel opstellen.

Een goede mix
Om alles op te kunnen vangen in de werkplaats, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers die graag met hun handen willen werken. Een opleiding is niet verplicht, maar een VCA-certificaat is wel een pre.

Holland Packing staat zowel open voor jonge, leergierige medewerkers als voor enthousiaste, ervaren mensen. We willen graag dat de goede, evenwichtige mix van jonge mensen en vijftigplussers verder wordt uitgebouwd.

Durf jij het aan? Bekijk dan onze vacature voor allround kistenmakers en verpakkers hier.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug