• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

De mensen achter Holland Packing: Matty Oppatja

Gepubliceerd op 20 juni 2017

Bij Holland Packing noemen ze hem ook wel de spil van het bedrijf. Zelf ziet hij zich meer als een stabiele factor. Hoewel Matty Oppatja pas twee jaar bij Holland Packing werkt, voelt het voor hem al als thuis.

Als na 17,5 dienstjaren het bedrijf ineens failliet gaat en je opnieuw moet gaan solliciteren, is dat niet niks. Toch pakte Matty het solliciteren met beide handen aan en mocht hij al snel op gesprek komen bij Holland Packing. “Na het eerste gesprek had ik al een goed gevoel. Ik dacht: hier pas ik wel tussen.” En dat was wederzijds.

Turnen versus Holland Packing
Het fijne aan het bedrijf vindt Matty de korte lijnen. “Iedereen werkt dicht bij elkaar en er is ook geen sprake van hiërarchie. Dat zorgt voor teamgevoel. Je moet het dan ook met z’n alle doen.” Dat teamgevoel in combinatie met hard werken doet hem denken aan zijn turnverleden. Dat heeft hij twintig jaar lang op hoog niveau gedaan. Nu moedigt hij enkel nog zijn kinderen aan in de sporthal en op het voetbalveld. Bij Holland Packing staat hij dan ook wel bekend als een familieman.

Toen Matty bij het bedrijf begon, vond hij met name die grote kisten indrukwekkend. “Soms lijken het wel huizen, zo groot.” Nu, twee jaar later, is hij het wel meer gewend. Zo ziet hij zichzelf ondertussen ook als een stabiele factor binnen het bedrijf. “Uiteindelijk wil ik een vaste waarde zijn. Ik hou van aanpakken; stilstand is achteruitgang.”

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug