• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

CNC-machine van 45-ton in gewicht

Gepubliceerd op 20 juni 2017

Wanneer een CNC-machine op transport gaat, dan verdient zowel het transport als de exportverpakking de nodige aandacht. Met een gewicht van ruim 45 ton en een afmeting van 660x320x340 centimeter, is deze In-Situ 1200 XL CNC-machine natuurlijk geen kleintje. De machine maakte deel uit van een complete fabrieksinventaris. Diverse gebruikte las- en bewerkingsmachines moesten worden klaar gemaakt voor opslag en/of transport.

De CNC-machine was voorbestemd voor een tijdelijke opslag op eigen locatie. In eerste instantie zou de machine corrosiewerend worden voorverpakt in een aluminium coated folie met bijvoeging van voldoende droogmiddel. Ook was een robuuste kist nodig om de machine voor te bereiden op zijn overzees transport. Maar de praktijk is altijd weerbarstiger. In het weekend, vlak voor de verpakkingswerkzaamheden, kwam onverwachts het bericht dat de werkzaamheden van die maandag zouden wijzigen. De machine ging op transport richting Engeland en een krimpfolieverpakking zou voldoende zijn. De kist moest wel mee, want Engeland was niet de eindbestemming.

Al met al een leuke klus waar de nodige flexibiliteit van het verpakkingsteam werd gevraagd.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug