• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

De mensen achter Holland Packing: Gert-Jan de Wit

Gepubliceerd op 18 mei 2017

Onlangs is een oude bekende bij Holland Packing in dienst getreden. Gert-Jan de Wit vertrok afgelopen najaar als verpakker en kwam vijf maanden later terug als coördinator verpakkingswerk. “Het voelde als thuiskomen.”

Van zijn tijd als verpakker kan Gert-Jan zich nog een aantal speciale projecten herinneren. “We hebben wel eens een simulator van een tank verpakt. Dat was bijzonder. Een ander apart project was het verpakken van een radar die op Neeltje Jans kwam te staan. De radar moest kunnen blijven bewegen dus dienden we een speciale verpakking te ontwikkelen.”

Uitdaging
Toch zag Gert-Jan op een gegeven moment geen uitdaging meer in zijn werk als verpakker. En op dat moment stond er voor hem ook geen relevante vacature open. Daarom besloot hij om het bij een ander bedrijf te proberen. Toen hij op een vrije dag een kop koffie ging drinken bij zijn oude collega’s, sloeg de twijfel toe. “Ze vertelden me dat er een vacature vrijkwam als coördinator verpakkingswerk. Ik zou projecten mogen gaan begeleiden en daar was ik nog niet in thuis. Dus uitdaging genoeg.”

Na wat gesprekken te hebben gevoerd, is Gert-Jan opnieuw aangenomen. Dit keer als coördinator verpakkingswerk. “Ik moet alles in goede banen leiden op het gebied van verpakken. Dat zal een uitdaging zijn, maar zo kan ik mezelf wel blijven ontwikkelen.” Gert-Jan is blij dat hij weer deel uitmaakt van het team van Holland Packing. “Het voelde als thuiskomen. Ik heb hier altijd met plezier gewerkt. Als ons iets dwarszit, zijn we eerlijk tegen elkaar. Daarnaast is er tijd voor humor, maar zijn we ook serieus als het moet.”

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug