• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Aflevering 2: Hoe krijgt het hout zijn ISPM15 behandeling?

Gepubliceerd op 18 mei 2017

In de nieuwsbrief van april heeft u in het filmpje kunnen zien dat Holland Packing alleen hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Dat betekent dat onder andere het bos in stand blijft door de oogst en bijgroei met elkaar in balans te houden. Maar daarnaast neemt Holland Packing ook maatregelen om de verspreiding van levend ongedierte te voorkomen. Bijvoorbeeld de verspreiding van parasieten die in het hout zitten.

Benieuwd hoe dat wordt gedaan? Daarvoor moeten we naar de zagerij. En die is te zien in het tweede deel van ons filmpje over de herkomst van het hout van Holland Packing. Het derde en laatste deel is te zien in de volgende nieuwsbrief in juni.

Heeft u het eerste deel van het filmpje gemist? Klik dan hier. Het derde en laatste deel is te zien in de volgende nieuwsbrief in juni en op onze website. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijft u zich dan hier in.

 


Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug