• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Succesvolle controle op PEFC hout

Gepubliceerd op 22 april 2017

Om garantie te geven dat het hout voor uw kist of krat uit een duurzaam beheerd bos komt, is het belangrijk om het hout, dat PEFC-gecertificeerd is, vanaf het bos tot aan het eindproduct te volgen. Hiervoor is de zogenaamde PEFC handelsketen (Chain of Custody) opgezet. Boseigenaren, houtkapbedrijven, zagerijen, houthandelaren, producenten; ze vormen allen een gecertificeerde keten tot aan het eindproduct. Elke deelnemer moet jaarlijks aantonen dat het managementsysteem is ontwikkeld en geïmplementeerd in overeenstemming met de vereisten van PEFC.

Afgelopen maandag 3 april heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau SGS Nederland ons weer de jaarlijkse audit afgenomen. Tal van facetten zijn de revue gepasseerd zoals inkoop, productie, verkoop, leverancierslijsten, certificaten, sociale vereisten, logogebruik en trainingen. Ook dit jaar mogen we weer spreken van een geslaagde audit zonder tekortkomingen.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug