• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Het Noorderlicht tegemoet

Gepubliceerd op 14 maart 2017

Op 6 januari begon dan eindelijk ons grote avontuur! Een achtdaagse “geheime” autotoertocht 7.000 km kris kras door Scandinavië.

Pas op de start in het Gelderse Beek ontvangen wij onze eerste coördinaten. Bij ieder coördinaat dat we passeren ontvangen we per SMS telkens een nieuw coördinaat. Op deze wijze rijden we etappes van een paar honderd kilometer zonder de werkelijk eindbestemming van die dag te kennen. Zonder ook te weten hoe laat we die dag zullen eindigen. Overnachten we in een hotel of rijden we de hele nacht door? En waarheen?

Via Duitsland en Polen naar de Baltische landen Litouwen, Letland, Estland? Met een overtocht naar Finland? Of varen we vanuit Duitsland over naar Denemarken. Of nemen we vanuit het noorden van Denemarken een ferry naar Noorwegen? Zelfs voorbij Hamburg (D) hebben we nog steeds geen idee. Tot dat we coördinaten doorkrijgen van Puttgarden (D). Hier gaat een ferry naar het Deense Rødby. Vandaar uit voert de reis ons over de bruggen naar het Zweedse Malmö verder noordwaarts richting Gotenborg. Het is inmiddels diep in de nacht en de eerste sneeuwstorm teistert ons gemoed. De omstandigheden en onze oogleden worden zwaarder. Bij het ochtendgloren passeren we onder een strak blauwe hemel de prachtige meren bij Mora en voelen we ons eindelijk weer in ons nopjes. Hier doen we het voor; een prachtig wit landschap met adembenemend mooie meren gevangen in de ijzige kou. Uiteindelijk rijden we de eerste 24 uur non-stop naar het prachtige ZweedseÖstersund. Benieuwd naar onze verder avonturen? Geniet dan van onze foto impressie en klik op deze link

Of ga naar uitzending gemist RTL7

Met vriendelijke groet,


Leo van de Ven en Ed Vermeulen

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug